LISTA RUSINII

Numele Celor care au votat pentru retragerea titlului de cetatean de onoare al orasului Targu Ocna acordat Sfantului Valeriu Gafencu.

PRIMAR : .Stefan Silochi
VICEPRIMAR : .David Maricel

NUŢU COSTACHE – PSD

GROZAVU IOAN- PSD

BARNA LILIANA – PSD

DRÃGÃNUŢÃ NECULAI – PSD

ISAIC RÃDUCU GEORGE – PSD

BUCUR AUREL – PSD

AGHINEA LUMINIŢA – PSD

DÃNILÃ FLORIN – PP-DD

ADAM BENONE VALERIU – PP-DD

PÃSCÃLIN VALENTIN – PP-DD

PANTIRU CRISTINEL – PP-DD

IVANOF FLOAREA – PDL

ILIE IONEL – PDL

RUSU MIHAI – PDL

ANTOHE CRISTIAN – PNL

BIRI DANIELA TEODORA – PNL

DAVID MARICEL – PNL

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

20 Responses to LISTA RUSINII

 1. Adi says:

  Daca au votat de la PSD, inseamna ca decizia este corecta!

 2. Amuzant e ca, Procesul Comunismului reducându-se la o carte, si aceea nedifuzata in 150 mii exemplare, nicio pravila nu opreste Primaria din Târgu Ocna sa-si completeze locul vacantat pe lista cetatenilor de onoare cu alti “sfinti” ai inchisorilor, cum ar fi Stefan Koller sau Gheorghe Craciun, tot de la Aiud!

 3. Intr-o lume in care Holocaustul nu este pus pe picior de egalitate cu victimele comunismului, nu va fi niciodata recunoscuta jertfa lui Valeriu Gafencu, pentru ca tot timpul i se va scoate la iveala trecutul de legionar…Din pacate, crestinii uita ca Iisus a mantuit prima data, pe Cruce, pe unul dintre talhari – Azi vei fi cu mine in rai – care se caise pentru faptele sale si ii spusese o vorba buna Fiului lui Dumnezeu. Asa si Valeriu Gafencu: a fost in tinerete legionar, dar patimile suferite, credinta sa si daruirea, jertfirea sa pentru colegii de temnita au sters pacatele tineretii si este cu Iisus in Rai. Din pacate, politicienii nostri prea baga in seama toate acuzatiile sioniste.

 4. Spiridon Bogdan, “a fi legionar” nu inseamna “a fi extremist”. Crede-ma! Si eu eram cu aceeasi convingere, dar studiind mai bine fenomenul legionar am aflat ca Miscarea Legionara nici macar nu a fost fondata ca o grupare nationalist-extremista, ci ca o grupare pur ortodox-romaneasca. Daca acesti oameni spurca Omul si numele Sf Valeriu Gafencu, atunci vor spurca oricand orice e sfant in acest neam romanesc. Singura solutie pentru a lupta impotriva acestor asa-zisi “alesi ai poporului” este sa le boicotam toate alegerile, referendumurile si ce vor ei sa mai faca. Daca prezenta la vot este datorie de cetatean, ei bine noi nu trebuie sa fim cetateni, noi trebuie sa fim romani, oameni care cugeta si care suntem pasatori de a noastra credinta si de al nostru neam si pamant. Fac apel catre toti cei care citesc acest post si comentariu: Nu va mai prezentati la alegeri si la referendum! E cea mai usoara forma de lupta impotriva acestor “alesi” i sa-i facem sa ne asculte si sa ne rezolve pasurile.

 5. Adi says:

  Numai imbecilii nu se prezinta la alegeri si manifestari democratice ale opiniei…

 6. Adi te intreb atat: cum se face ca 40% din cei cu drept de vot (nici macar din populatia Romaniei) a adus un numar de aproape 600 de parlamentari, mai mult ca in 2008, cand prezenta a fost mai mare? Si referitor la ultima parte a afirmatiei tale: unde a fost opinia “democratica” din 2012 de la alegeri?! Daca tu crezi ca acum traim democratie, te rog sa te privesti in oglinda frazei tale, prima parte.

 7. Adi says:

  E foarte bine sa fie cat mai multi parlamentari.
  V-a luat televiziunea complet mintile!
  Parlamentarii sunt reprezentantii cetatenilor. Ei poarta rezolvarea problemelor oamenilor si promovarea intereselor acestora… la cel mai inalt nivel.
  Parlamentarii sunt singurii membrii ai administratiei nationale cu care poti intra in directa legatura.

 8. Adi, teoretic ai dreaptate, dar practic nu ai. Ca tot ai pomenit de democratie: te rog defineste democratia.

 9. Aaaaa…si spune-mi si mie unde a aparut democratia.

 10. Adi says:

  Am pomenit ca, indiferent daca e democratie sau nu, iti sunt puse la dispozitie niste mijloace sa iti faci comunicate doleantele, ca institutiile statului sa poata tine cont de ele.. macar in mod teoretic.

  Cu atat mai mult, daca ai in judetul tau cate un deputat de la PSD, de la PNL, de la PC, de la PPDD (aia de la PDL degeaba ii ai)… daca unul nu isi face datoria, poti sa te duci la altul si sa ii spui ca ala nu si-a facut datoria.

 11. Uite, eu in judetul meu am 8 deputati si 2 senatori USL si….. tot un rahat; fac ce fac si ceilalti doi deputati de la PDL si PPDD: adica ii doare in nodul de la batic de “prostime”. Lucru valabil inca din 1990. Eu am fost simpatizant PSD, dar mi-am bagat de tot picioarele in PSD; nu-ti mai zic ca, anul acesta, m-au bagat si in conducerea organizatiei locale fara ca eu sa am adeziune si sa-ti mai zic ca m-au si botezat? Ca mi-au dat un nume pe care eu nici nu stiam ca-l am?! Asa ca Adi, mie mi-e scarba de asa zise “consultari” cu poporul; ca ei, ajunsi la caldurica, isi vad tot de ale lor si nu ii doare de Romani. De aceea eu militez pentru boicotarea tuturor alegerilor si referendumurilor. Daca ii interesa de Romani nu ar fi micsorat pragul de prezenta la “consultari”, ci l-ar fi mentinut. Iar daca erau asa de buni conducatori, poate l-ar mai fi ridicat la 60 – 75%, pentru a dovedi adversarilor ca stiu sa-si indeplineasca promisiunile. Asa ca Adi, tu esti cum am fost si eu: o hartie igienica pentru ei. Se sterg la fund cu tine la “consultari” si apoi te fac uitat, poate mai trag si apa dupa ce iesi din sala de votare. “Lasa ca mai vine si data urmatoare.”

 12. Adi says:

  boicotul nu rezolva nimic.

 13. Vad ca imi dai dreptate in ceea ce priveste atitudinea clasei politice fata de Romanul de rand. Dar daca ei fac ce vor, macar si noi sa facem ceva, anume sa boicotam. Daca nu le ridicam procentele, macar temperatura, cand vor vedea o scadere a prezentei la vot. Eu o sa merg in continuare pe ideea de boicot si o sa discut si cu alti Romani nemultumiti sa faca acest lucru.

 14. Adi says:

  extrem de copilareasca logica… daca nu putem face nimic bun, macar sa stricam 🙂

 15. Daca e asa copilareasca logica mea, de ce le este asa de frica de procentele de prezenta la vot? Vorba aceea copilareasca din intelepciunea populara: de ce ti-e frica, de aia nu scapi! Si ce putem strica?! Noi nu avem ce strica, pentru ca ei au stricat tot: industria este capusata de ei (un om de rand nu-si poate face o societate fara contributie la partid, in special PSD), scolile sunt lasate de izbeliste (iar elevii cu tupeu sunt ai mai marilor contribuabili la partid), spitalele sunt nefinantate (banii toti ii papa CNSAS), legile toate sunt in favoarea “alesilor” (vezi atitudinea “alesilor”, la votarea unei legi ce-i apara – cel mai reprezentativ este Hrebenciuc)…. Ce sa-ti mai enumar asa mai copilaresc, dragul meu Adi?!

 16. Adi says:

  A discuta despre coruptie in Romania… e lipsit de sens :))

  Singurul lucru bun p care il pot face cetatenii este sa se asigure ca INTOTDEAUNA va guverna PSD tara. S-a vazut deja, cu ocaziile PNTCD si PDL, ca altfel e dezastru.

 17. In privinta viitoarelor guvernari, nu te contrazic. Poate tu stii mai multe ca mine. Dar in ceea ce priveste modul de guvernare, noi, Romanii, putem avea un cuvant greu de spus. Uita-te numai cate aberatii sunt strecurate in noua Constitutie. Uite cum isi pregatesc ei terenul pentru viitoarele mandate. Vrei ca eu sa le accept asa ceva?! Vrei ca un Roman, cu putina demnitate care i-a mai ramas, sa voteze o Constitutie aberanta?! Daca noi acceptam asa ceva, inseamna ca acceptam sa fim calcati in picioare oricand vor ei; vorba aceea: capul ce se pleaca, sabia nu-l taie, dar….. Stii continuarea. Asa ca mai bine boicotam tot. Sau, ca sa nu-ti mai fac broboane de sudoare pe frunte, sa alegem sa nu ne prezentam la alegeri si referendumuri. E un mod cat se poate de democratic de alegere: ALEG SA NU MA PREZINT! E tot o forma de alegere, dar cu putere mai mare de decizie.

 18. Adi says:

  Nu am zis ca ar fi cineva usa de biserica… insa este singura solutie.

  Daca tu preferi ca toata lumea sa creeze haos, crezand ca asa e mai bine… atunci mai bine faceti direct revolutie la fiecare cateva saptamani!

 19. Nu se creeaza haos! E doar un mod in care ii aduci pe “alesi” pe calea normala a vietii. Tu vrei sa spui ca daca locomotiva deviaza nu va devia intreg trenul? Locomotiva Romaniei este una imbatranita, comunista sa fim mai precis, cu nici un element democratic in ea. Iar mentinerea ei pe linia dreapta, ideal ar fi pe linia crestineasca, este greu de mentinut. De aceea trebuie repusa pe sine tot timpul, lucru pe care Romanii nu l-au facut, iar locomotiva da semne reale si grave de deviere. Asa ca ea trebuie indreptata pe sine. Cum? Asa cum ea a fost facuta: cu drepturi. Noi, Romanii suntem mecanicii, noi decidem, nu locomotiva. De aceea revin cu un drept al Romanilor pe care trebuie sa-l constientizeze si sa-l activeze in aceste vremuri: DREPTUL DE ALEGERE PRIN NEPREZENTARE!

 20. Adi says:

  Nu ii aduci.
  Vezi prea bine ca de 23 ani, niciunui partid nu ii pasa. Cel mai rational si eficient e ceea ce am spus eu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s