JE NE SUIS PAS CHARLIE

je ne suis pas charlie

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to JE NE SUIS PAS CHARLIE

 1. alergatorul says:

  si ce faci ca sa nu fii ca “cearli?”

 2. alergatorul says:

  promovezi o teologie “lunga si neinteleasa?”

 3. alergatorul says:

  Este adevarat ca ziaristii aia batjocoreau totul,dar nu uita ca pt ucigasii lor era doar un pretext ca sa ucida oameni si sa promoveze fanatismul lor bolnav.Tot asa ucid femei si copii nevinovati pt simplu fapt ca acestia din urma sunt crestini.Ar trebui sa mentionezi ca nu esti nici ca teroristii……..dar probabil ca ai “uitat”,……o fi teologia ta de vina……!

 4. Adrian.I says:

  Doar un cretin simte nevoia sa mentioneze in public ca nu e terorist. Normal, cei doi neuroni ai tai nu poate sesiza insa penibilul.

 5. alergatorul says:

  Dar,in schimb,vad ca simti “nevoia” sa spui ca nu esti ca “ciarli”,cam cati neuroni te fac sa spui asa ceva?

 6. alergatorul says:

  ce sa intelegem din afirmatia ta,ca te bucuri ce au patit ziaristii aia?

 7. Adrian.I says:

  Mult mai multi, lol. Ca sa intelegi o ironie iti tb de obicei capacitate de intelegere.

 8. CEDONIA says:

  în SUA în fiecare an se comit masacre in ……scoli , dar acest fapt nu e catalogat drept terorism . În 2011 un nebut a masacrat in Norvegia 77 de persoane , nu a fost terorism ! Sä vedem ce spune DEX-ul despre terorism : ” TERORÍSM s. n. 1. Totalitatea actelor intenționate de violență comise de un grup sau de o organizație pentru a provoca o teamă generalizată și pentru atingerea unor scopuri politice ” . Deci ” scopuri politice ” . Dacä cineva cunoaste vreo definitie in care terorismul este provocat pentru atingerea unor scopuri religioase , sä mi-o prezinte . Ästia chiar ne cred idioti ?

 9. alergatorul says:

  Adrian I,daca reactia ta este sa te bucuri de nenorocirile altora,ba spui “mai mult decat atat”,iti bati joc de ei “ironic”,inseamna ca teologia ta este de provenienta indoielnica.Crestinii promoveaza invataturi despre iubirea vrajmasilor,dar in teologia ta lipsesc.Vad ca pozezi in crestin,dar te manifesti ca musulmanii.Sa intelegem ca esti “crestin” numai in “poze”?

 10. Varahil says:

  @alergatorul
  Sa inteleg ca nu-ti ajunge un singur blog sa-ti imprastii rahatul mental, si le-ai luat la rand?
  Bai “ciarli”, pentru anormali, blasfemia o fi normalitate, dar pentru oamenii normali cu capul, nu. Fa bine si muta-ti insinuarile la cei ce ti le accepta.

 11. alergatorul says:

  Varahil,de cand te invata pe tine “sinergia” sa te bucuri ca sunt impuscati blasfemitorii?Eu nu am sustinut niciodata ca era normal ca acei ziaristi sa scrie blasfemii,eu am spus ca nu e normal ca sa te bucuri ca sunt impuscati astfel de oameni,e o diferenta…..!Credinta crestina ne invata iubirea vrajmasilor,nu sa ne bucuram de uciderea lor.Apoi las-o mai moale cu “insinuarile”,ca ADRIAN I a spus singur ca nu numai ca se bucura ,dar…..”Mult mai multi, lol.”Esti cumva orb,nu stii sa citesti?Vrei sa spui ca e normal sa te bucuri de moartea cuiva?Tu asa faci?

 12. alergatorul says:

  Varahil,inca ceva…..,nu mai scrie pe pagina ta ca ai “foame de adevar”,daca te hranesti cu minciuni…..Asta e o absurditate.

 13. Adrian.I says:

  “ADRIAN I a spus singur ca nu numai ca se bucura ,dar…..” Unde am spus eu asta, minciunel de ziua a saptea?

 14. Varahil says:

  @Bazaitorul (e)
  Nu este al tau a hotara ce e adevar sau minciuna. Tu inca mai ai de lucru la intelesul sensurilor, asa ca ia-o cu abecedarul.

 15. CEDONIA says:

  Cum a fost concediat un caricaturist de la Charlie Hebdo pentru ca a facut misto de evrei

  Daca-ti place ce scriu, poti face o donatie
  PayPal – The safer, easier way to pay online!
  In vreme ce trei sferturi din planeta isi deseneaza pe piept textul “Je suis Charlie”, raman in continuare convins ca in acest caz este vorba de ipocrizie dusa la extrem.

  Am spus deja ca libertatea de expresie are niste limite si ca acei caricaturisti morti au fost transformati in martiri ai presei fara a avea nici o calitate in acest sens.

  Mi s-a replicat ca gresesc si ca acei caricaturisti ar fi trebuit sa fie lasati sa faca misto de cine doresc, fara a li se impune vreo limita, pentru ca aceasta este esenta libertatii.

  Doar ca, chiar Charlie Hebdo are un schelet urat ascuns in dulap: in 2008 revista a concediat un caricaturist care facuse misto de familia prezidentiala franceza, fiul lui Sarkozy casatorindu-se cu o tanara de origine iudaica iar caricatura insinuand ca judele prezidential ar fi trezut la mozaism pentru considerente materiale.

  Editorul revistei Charlie Hebdo, Philippe Val, i-a cerut caricaturistului Siné sa scrie o scrisoare de scuze, insa a fost refuzat. Ca urmare, Siné a fost concediat, fiind acuzat de antisemitism, pozitie la care s-a raliat si intelectualitatea franceza in frunte cu filosoful Bernard-Henri Lévy.

  Mai mult, Siné primeste amenintari cu moartea de la “Jewish Defense League, mesajul spunand ca “20 de cm de otel inoxidabil in intestine ar trebui sa-l opreasca pe bastard”.

  Caricaturistul da in judecata revista pentru concediere abuziva si primeste despagubiri de 40.000 de euro in 2010.

  http://www.contrasens.com/2015/01/12/cum-a-fost-concediat-un-caricaturist-de-la-charlie-hebdo-pentru-ca-a-facut-misto-de-evrei.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s